Het jaar in woorden, 2009

Door rusman op dinsdag 29 december 2009 12:43 - Reacties (5)
Categorie: Algemeen, Views: 4.424

Hoe snel kan een jaar gaan? Begin dit jaar schreef ik een aantal doelen op, en ik kan ze nog als de dag van gisteren herinneren. 2009 was een jaar met hoogte en dieptepunten, maar in ieder geval wel een jaar zonder botbreuken. Mijn doelen voor het afgelopen jaar waren als volgt:

Lees verder »

Stop de verzadiging

Door rusman op dinsdag 17 maart 2009 13:04 - Reacties (34)
Categorie: Algemeen, Views: 3.802

"Tweakblogs is vol!" Althans het is nu al verzadigd. Sinds de invoering van de Karmastore is de wildgroei aan Tweakblogs niet meer te houden. Ik weet niet wat het mensen aantrekt om een blog te moeten maken, maar het lijkt erop dat de niet betalende leden, nu eindelijk eens de elitaire Tweakblogs willen proberen. En ik hoop persoonlijk dat het ze dik tegenvalt.

Lees verder »

Gelukkig nieuwjaar!

Door rusman op vrijdag 2 januari 2009 15:53 - Reacties (4)
Categorie: Algemeen, Views: 3.140

Bij deze wens ik alle Tweakers.net bezoekers een gelukkig en mooi 2009 toe. Voor mij waarschijnlijk een jaar waarin niet heel veel bijzonders zal gebeuren. En om toch een beetje in stijl van de rest te blijven een paar goede voornemens:

- Rijbewijs halen, mits er genoeg geld is
- Nieuwe baan zoeken
- Eerder op bed gaan
- Het gewicht wat er door blesure en feestdagen is bijgekomen weer kwijtraken
- Mijn propedeuse halen
- En natuurlijk weer een fantastische vakantie vieren!

Lees verder »

Mijn eerste weblog

Door rusman op woensdag 19 november 2008 18:26 - Reacties (10)
Categorie: Algemeen, Views: 4.774

Oei... Ja ik moest er toch eens aan geloven lijkt het wel, mijn eerste weblog. Ik heb altijd al met de gedachte gespeeld om een weblog te maken, maar eigenlijk altijd uit mijn hoofd gezet omdat toch niemand het zou lezen naar mijn idee. Nu ik hier de tweak blogs eens bekeek, viel mij op dat ze veel gelezen worden en dat mensen ook vaak reageren op blog-posts (of schrijf ik het zo verkeerd?). Dat heeft mij toen maar doen besluiten om een Tweakers.net abonnement af te sluiten, het kost je wat maar je krijgt er gelukkig genoeg voor terug. Tot zover de reden waarom ik hier een blog heb aangemaakt, op naar het volgende!

Lees verder »