Vakantie?

Door rusman op maandag 26 oktober 2009 00:32 - Reacties (16)
Categorie: Persoonlijk, Views: 6.082

Afgelopen week had ik ‘vakantie’. Ja expres met ” want volgens mij school (die het schijnbaar goed met mij voor heeft) was het geen vakantie. Nee, volgens de leraren was het namelijk een studieweek. In principe hadden ze ook wel gelijk, er stonden namelijk aardig wat opdrachten voor deze week, maar een echte student neemt natuurlijk gewoon vakantie.

Zo dacht ik dus ook. En dus werd het een aardig relaxte week voor mij. Helaas moest er dus wel wat voor school gedaan worden en dus zat ik lekker op zondag middag nog de opdrachten te maken die vandaag moeten worden ingeleverd. Maar gelukkig heeft het werk ook zijn resultaten op geleverd.. want eindelijk het magazine is af. Het was een hele klus, maar het is toch wel één van de mooiste dingen om te doen. Resultaat zien? Klik hier.

Lees verder »

Back to normal life...

Door rusman op zaterdag 5 september 2009 21:21 - Reacties (4)
Categorie: Persoonlijk, Views: 4.929

Het is even geleden, maar deze post moet het begin worden van het nieuwe “normale leven”. De afgelopen maanden zijn er nogal wat dingen gebeurd die niet allemaal even goed waren.

Lees verder »

Terugblik op mijn 2008

Door rusman op dinsdag 30 december 2008 14:18 - Reacties (10)
Categorie: Persoonlijk, Views: 5.596

Zo daar ben ik weer. Het heeft even geduurd alleen het kwam er steeds maar niet van om weer eens iets te gaan schrijven. Inmiddels is er van alles gebeurd en ik heb dus ook genoeg stof om over te schrijven.
Omdat het jaar bijna afgelopen is een terugblik op dit jaar.

Lees verder »

Druk, druk, druk en dan eindelijk weekend!

Door rusman op vrijdag 21 november 2008 18:51 - Reacties (4)
Categorie: Persoonlijk, Views: 4.949

Zo dat waren 2 drukke dagen, ik je vertellen dat ik nu pas weer tijd had voor een nieuw bericht op mijn blog. Eigenlijk had ik er gister nog een willen plaatsen (want het liefst plaats ik iedere dag wat) maar het kwam er gewoon niet van. Allereerst moest ik gister om half 10 op school zijn, dat betekend om 8:42 in de trein zitten, en dus om 7:45 eruit. Van half 10 tot half 1 had ik college Web Applicaties 2.
Op dit moment zijn we net bezig met arrays en het maken van een connectie met een SQL database in PHP, en ook query ermee uitvoeren. Op zich niet moeilijk, maar het zal best nog wat moeilijker worden denk ik.

Lees verder »