Video Club Pepper

Door rusman op woensdag 9 juni 2010 16:51 - Reacties (2)
Categorie: -, Views: 3.398

Aangezien het alweer een lange tijd geleden is dat ik mijn Tweakblog heb gebruikt zal ik vanaf nu weer wat actiever gaan posten. Ik verleg hierbij mijn focus wel wat van Web-development naar video/film.

Lees verder »

Het jaar in woorden, 2009

Door rusman op dinsdag 29 december 2009 12:43 - Reacties (5)
Categorie: Algemeen, Views: 4.472

Hoe snel kan een jaar gaan? Begin dit jaar schreef ik een aantal doelen op, en ik kan ze nog als de dag van gisteren herinneren. 2009 was een jaar met hoogte en dieptepunten, maar in ieder geval wel een jaar zonder botbreuken. Mijn doelen voor het afgelopen jaar waren als volgt:

Lees verder »

Vakantie?

Door rusman op maandag 26 oktober 2009 00:32 - Reacties (16)
Categorie: Persoonlijk, Views: 6.233

Afgelopen week had ik ‘vakantie’. Ja expres met ” want volgens mij school (die het schijnbaar goed met mij voor heeft) was het geen vakantie. Nee, volgens de leraren was het namelijk een studieweek. In principe hadden ze ook wel gelijk, er stonden namelijk aardig wat opdrachten voor deze week, maar een echte student neemt natuurlijk gewoon vakantie.

Zo dacht ik dus ook. En dus werd het een aardig relaxte week voor mij. Helaas moest er dus wel wat voor school gedaan worden en dus zat ik lekker op zondag middag nog de opdrachten te maken die vandaag moeten worden ingeleverd. Maar gelukkig heeft het werk ook zijn resultaten op geleverd.. want eindelijk het magazine is af. Het was een hele klus, maar het is toch wel één van de mooiste dingen om te doen. Resultaat zien? Klik hier.

Lees verder »

Back to normal life...

Door rusman op zaterdag 5 september 2009 21:21 - Reacties (4)
Categorie: Persoonlijk, Views: 4.973

Het is even geleden, maar deze post moet het begin worden van het nieuwe “normale leven”. De afgelopen maanden zijn er nogal wat dingen gebeurd die niet allemaal even goed waren.

Lees verder »

[Project MediaDB] Update #1

Door rusman op zaterdag 2 mei 2009 19:50 - Reacties (10)
Categorie: Project MediaDB, Views: 4.642

Inmiddels al weer een tijdje verder, en eigenlijk weinig opgeschoten. Helaas waren er dingen die meer prioriteit vroegen, dus die dingen voor. Toch zijn er al wel wat vorderingen. Afgelopen week ben ik met vakantie geweest, en daar heb ik de tijd gevonden om toch even bezig te gaan met dit project.

Lees verder »